Wandel Je Mee?

Geschikt wanneer je langdurige stress ervaart

Als je te maken hebt met langdurige stress,
veroorzaakt door aanhoudende uitdagingen in je ondernemerschap,
is ‘Wandel Je Mee?’ de ideale keuze.

Zit jij in een langer durende periode van stress?

Een wandelcoaching-sessie geeft je de ruimte om in een ontspannen, natuurlijke omgeving dieper in te gaan op je uitdagingen en mogelijke oplossingen.

 

Deze aanpak is perfect voor:

  • NUitgebreide discussie over je langdurige stressfactoren en hoe je hiermee om kunt gaan.
  • NHet verkennen van duurzame strategieën voor een gebalanceerd ondernemersleven.
  • NHet opstellen van een langtermijnplan voor het verminderen van stress en het bevorderen van welzijn.

Zij gingen je voor:

Veelgestelde vragen

Worden de kosten voor jullie diensten vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee, de kosten voor onze diensten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. We richten ons op een persoonlijke aanpak die specifiek is afgestemd op de behoeften van ondernemers, wat buiten de standaard dekking van de meeste zorgverzekeringen valt.

Is de kennismakingswandeling 'Wandel Je mee?' gratis?

Ja, onze kennismakingswandeling ‘Wandel Je Mee?’ is gratis. Dit is een informele manier om elkaar te leren kennen en biedt je de gelegenheid om in een ontspannen sfeer te bespreken hoe onze aanpak jou als ondernemer kan helpen.

Is wandel Je mee geschikt voor mij?

Wandel Je mee is bedoeld voor ondernemers die te maken hebben met langdurige stress en behoefte hebben aan een meer ontspannen, natuurlijke setting om hun uitdagingen te bespreken. Als je op zoek bent naar een informele manier om coaching te verkennen en de eerste stappen naar een gebalanceerder leven te zetten, dan is deze wandelcoaching sessie perfect voor jou.

Wat houdt een 'Wandel Je mee?' sessie in?

‘Wandel Je mee?’ is een unieke kennismakingssessie waarbij we, al wandelend in een natuurlijke en ontspannen omgeving, jouw huidige uitdagingen als ondernemer bespreken. Deze informele aanpak biedt een frisse kijk op jouw situatie en mogelijke oplossingen.

Hoe kan burn-out coaching gericht op de ondernemer mij helpen?

Burn-out coaching is ontworpen om je te ondersteunen bij het identificeren en aanpakken van de oorzaken van jouw burn-out. Het biedt praktische strategieën en persoonlijke inzichten die je helpen om een gezondere balans tussen werk en privé te vinden, stress te beheersen en persoonlijke veerkracht op te bouwen.

Hoe verschilt het starten met je herstel-traject van de andere diensten?

‘Starten met Je Herstel’ is een intensiever traject voor ondernemers die klaar zijn voor diepgaande veranderingen. Dit traject omvat persoonlijke coaching sessies, een op maat gemaakt herstelplan en continue ondersteuning. Het is bedoeld voor degenen die zich actief willen inzetten in hun herstelproces en duurzame veranderingen willen aanbrengen in hun leven en werk.

Wat kan ik verwachten van de persoonlijke coaching sessies?

In de persoonlijke coaching sessies kun je verwachten dat je individuele aandacht krijgt voor jouw specifieke situatie en uitdagingen. Deze sessies zijn gericht op het identificeren van stressfactoren, het ontwikkelen van effectieve copingstrategieën, en het werken aan persoonlijke en professionele groei. Elke sessie is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

Biedt 'De Ondernemer Burn-out' ook online coaching aan?

Nee, momenteel bieden we geen online coaching aan. Onze focus ligt op persoonlijke interactie en face-to-face sessies, omdat we geloven dat dit de meest effectieve manier is om diepgaande verandering en herstel te ondersteunen.

Boek jouw wandeling

Laat hieronder je gegevens achter,
dan neem ik spoedig contact op de wandeling met je in te plannen.

Aanmelden voor 'Wandel je me?'

8 + 6 =