Oplaadsessie

Kies de Juiste Sessie voor Jouw Stressniveau

Bij ‘De Ondernemer Burn-out’ begrijpen we dat stress verschillende vormen kan aannemen.
Of je nu te maken hebt met kortdurende stress of worstelt met langdurige stress,
we hebben een aangepaste aanpak die past bij jouw specifieke situatie.

Oplaadsessie:
Ideaal voor kortdurende stress

De ‘Oplaadsessie’ is perfect als je te maken hebt met kortdurende stress, veroorzaakt door acute uitdagingen of pieken in je werkbelasting. Deze sessie helpt je snel je energie en focus te herwinnen.

We richten ons op:

  • NEffectief stressmanagement en ontspanningstechnieken voor onmiddellijke verlichting.
  • NPraktische strategieën om je huidige werkbelasting efficiënt te beheren.
  • NHet (her)vinden van passie en doel in je werk, wat essentieel is voor kortetermijnherstel.

Zij gingen je voor:

Veelgestelde vragen

Worden de kosten voor jullie diensten vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee, de kosten voor onze diensten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. We richten ons op een persoonlijke aanpak die specifiek is afgestemd op de behoeften van ondernemers, wat buiten de standaard dekking van de meeste zorgverzekeringen valt.

Wat kost een oplaadsessie?

Een Oplaadsessie kost € 450 en duurt ongeveer 150 minuten. Deze sessie is ontworpen om ondernemers te helpen hun energie en focus snel te herwinnen. Tijdens deze sessie werken we aan effectief stressmanagement, het beheren van werkbelasting en het hervinden van passie en doel in je werk.

Wat is een oplaadsessie en hoe kan het mij helpen?

Een Oplaadsessie is een speciaal ontworpen coaching sessie gericht op ondernemers die kampen met kortdurende stress. Het helpt je om snel je energie en focus te herwinnen door stressmanagement technieken en praktische strategieën voor het beheren van werkbelasting. Deze sessie is ideaal voor ondernemers die een directe boost nodig hebben om hun passie en doel in hun werk te hervinden.

Is wandel Je mee geschikt voor mij?

Wandel Je mee is bedoeld voor ondernemers die te maken hebben met langdurige stress en behoefte hebben aan een meer ontspannen, natuurlijke setting om hun uitdagingen te bespreken. Als je op zoek bent naar een informele manier om coaching te verkennen en de eerste stappen naar een gebalanceerder leven te zetten, dan is deze wandelcoaching sessie perfect voor jou.

Hoe kan burn-out coaching gericht op de ondernemer mij helpen?

Burn-out coaching is ontworpen om je te ondersteunen bij het identificeren en aanpakken van de oorzaken van jouw burn-out. Het biedt praktische strategieën en persoonlijke inzichten die je helpen om een gezondere balans tussen werk en privé te vinden, stress te beheersen en persoonlijke veerkracht op te bouwen.

Wat kan ik verwachten van de persoonlijke coaching sessies?

In de persoonlijke coaching sessies kun je verwachten dat je individuele aandacht krijgt voor jouw specifieke situatie en uitdagingen. Deze sessies zijn gericht op het identificeren van stressfactoren, het ontwikkelen van effectieve copingstrategieën, en het werken aan persoonlijke en professionele groei. Elke sessie is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

Biedt 'De Ondernemer Burn-out' ook online coaching aan?

Nee, momenteel bieden we geen online coaching aan. Onze focus ligt op persoonlijke interactie en face-to-face sessies, omdat we geloven dat dit de meest effectieve manier is om diepgaande verandering en herstel te ondersteunen.

Boek nu jouw oplaadsessie

Een oplaadssie duurt ongeveer 150 minuten.
De investering is € 495,-

Laat hieronder je gegevens achter,
dan neem ik spoedig contact op om een oplaadsessie met je in te plannen.

Aanmelden voor een Oplaadsessie

5 + 3 =