Starten met je herstel

Jouw traject naar duurzaam herstel en groei

Bij ‘De Ondernemer Burn-out’ begrijpen we dat stress verschillende vormen kan aannemen.
Of je nu te maken hebt met kortdurende stress of worstelt met langdurige stress,
we hebben een aangepaste aanpak die past bij jouw specifieke situatie.

Ben je klaar om een fundamentele verandering
in je leven aan te brengen?

‘Starten met Je herstel’ bij ‘De Ondernemer Burn-out’ is een diepgaand traject speciaal ontworpen voor ondernemers die geconfronteerd worden met burn-out. Dit traject is het hart van onze dienstverlening en weerspiegelt onze passie om ondernemers te helpen herstellen en floreren.

Persoonlijke
coaching sessies

Wij bieden persoonlijke coaching sessies die volledig zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en uitdagingen. Onze benadering is gericht op het begrijpen van de specifieke stressfactoren in jouw leven als ondernemer en het ontwikkelen van effectieve strategieën om deze aan te pakken.

Op maat gemaakt
herstelplan

Elke ondernemer is uniek, en dat geldt ook voor hun pad naar herstel. Wij ontwikkelen een persoonlijk herstelplan dat past bij jouw specifieke situatie, doelen en levensstijl. Dit plan omvat zowel korte- als langetermijndoelen, waardoor je een helder traject hebt voor je herstel.

Continue ondersteuning en begeleiding

Herstel van burn-out is een reis, en wij staan klaar om je gedurende dit hele proces te ondersteunen. Onze continue begeleiding zorgt ervoor dat je op koers blijft en helpt je om de nodige aanpassingen te maken als je situatie verandert.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een blijvende verandering?
Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan jouw reis naar herstel en hernieuwde succes.

Zij gingen je voor:

Veelgestelde vragen

Worden de kosten voor jullie diensten vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee, de kosten voor onze diensten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. We richten ons op een persoonlijke aanpak die specifiek is afgestemd op de behoeften van ondernemers, wat buiten de standaard dekking van de meeste zorgverzekeringen valt.

Hoe kan burn-out coaching gericht op de ondernemer mij helpen?

Burn-out coaching is ontworpen om je te ondersteunen bij het identificeren en aanpakken van de oorzaken van jouw burn-out. Het biedt praktische strategieën en persoonlijke inzichten die je helpen om een gezondere balans tussen werk en privé te vinden, stress te beheersen en persoonlijke veerkracht op te bouwen.

Hoe verschilt het starten met je herstel-traject van de andere diensten?

‘Starten met Je Herstel’ is een intensiever traject voor ondernemers die klaar zijn voor diepgaande veranderingen. Dit traject omvat persoonlijke coaching sessies, een op maat gemaakt herstelplan en continue ondersteuning. Het is bedoeld voor degenen die zich actief willen inzetten in hun herstelproces en duurzame veranderingen willen aanbrengen in hun leven en werk.

Wat kan ik verwachten van de persoonlijke coaching sessies?

In de persoonlijke coaching sessies kun je verwachten dat je individuele aandacht krijgt voor jouw specifieke situatie en uitdagingen. Deze sessies zijn gericht op het identificeren van stressfactoren, het ontwikkelen van effectieve copingstrategieën, en het werken aan persoonlijke en professionele groei. Elke sessie is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

Hoe lang duurt een typisch hersteltraject?

De duur van een hersteltraject kan variëren afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften en doelen. Sommige cliënten ervaren significante verbeteringen binnen enkele weken, terwijl anderen baat hebben bij een langduriger traject.

Tijdens onze eerste sessie zullen we een schatting maken van de tijd die nodig is voor jouw specifieke situatie.

Biedt 'De Ondernemer Burn-out' ook online coaching aan?

Nee, momenteel bieden we geen online coaching aan. Onze focus ligt op persoonlijke interactie en face-to-face sessies, omdat we geloven dat dit de meest effectieve manier is om diepgaande verandering en herstel te ondersteunen.

Meer informatie voor jouw situatie?

Laat hieronder je gegevens achter,
dan neem ik spoedig contact op om kennis te maken.

Aanvraag voor een hersteltraject

15 + 8 =