De Synergie tussen passie en expertise

Samenwerken met Bennie de Jong

Een markeerpunt in mijn reis
en de diensten die ik aanbiedt.

Op de website van ‘De Ondernemer Burn-out’ staat een verhaal dat niet alleen gaat over herstel en groei, maar ook over een vruchtbare samenwerking die deze transformatie mogelijk maakt.

Mijn ontmoeting met Bennie de Jong, een gerenommeerde business coach, markeert een keerpunt in mijn reis en in de diensten die ik aanbied. Meer dan tien jaar geleden begon onze professionele relatie in de zakelijke en financiële sector. 

Bennie, met zijn vermogen om “overal kansen en mogelijkheden” te zien en zijn scherpe inzicht in de ondernemerswereld, heeft een aanzienlijke rol gespeeld in mijn eigen ontwikkeling.

Zijn slogan, “Ik help je in het leven vooruit” weerspiegelt zijn toewijding aan het ondersteunen van ondernemers. Deze toewijding resoneerde sterk met mijn passie voor het helpen van ondernemers die herstellen van een burn-out.

Bennie’s unieke aanpak, die de worstelingen van het ondernemerschap erkent en de nadruk legt op het vermijden van valkuilen, was een sleutelfactor in mijn succes. Hij hielp mij mijn passie om te zetten in een levensvatbaar bedrijf: het begeleiden van ondernemers door hun burn-out herstelproces. Maar de samenwerking stopte daar niet.

Nu, in de volgende fase van ons partnerschap, brengt Bennie zijn expertise als Register Businesscoach in om onze klanten – ondernemers die hun burn-out hebben overwonnen – te ondersteunen bij het aanpassen van hun onderneming aan hun nieuwe leven. Zijn diepgaande ervaring en inzichten zijn onmisbaar voor diegenen die hun bedrijf willen afstemmen op een gezondere, meer gebalanceerde levensstijl na burn-out.

“Samen vormen we een uniek duo:
van herstel naar groei”

Samen vormen we een uniek duo: van herstel naar groei, waarbij ik de basis leg voor het herstel van burn-out en Bennie de brug slaat naar hernieuwd zakelijk succes. Onze gecombineerde krachten bieden een volledig traject voor ondernemers die streven naar zowel persoonlijk welzijn als zakelijke voorspoed.

Deze samenwerking is een toonbeeld van hoe gedeelde passies en complementaire vaardigheden kunnen leiden tot buitengewone resultaten. Met Bennie’s hulp geef ik vorm aan ‘De Ondernemer Burn-out’, terwijl hij het stokje overneemt om ondernemers te begeleiden in hun reis naar duurzaam zakelijk succes.

Ben je een ondernemer die zijn burn-out heeft overwonnen
en klaar is om je onderneming naar een hoger niveau te tillen?

Ontdek hoe onze unieke samenwerking met Bennie de Jong jou kan ondersteunen op je pad naar hernieuwd zakelijk succes. Met onze gecombineerde expertise in burn-out herstel en business coaching bieden we een holistische benadering die zowel je persoonlijke welzijn als je zakelijke groei bevordert.

Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen. Samen kunnen we een plan opstellen dat perfect aansluit bij jouw unieke behoeften en ambities. Laat ons je helpen de volgende fase van je ondernemersreis te navigeren met vertrouwen en succes.

Neem vandaag nog contact met ons op
om een consultatie te plannen.