Aandacht lost alles op

Ook in Rotterdam!

 Burn-out coach in Rotterdam voor ondernemers

Als burnout coach in Rotterdam ligt mijn focus op het ondersteunen van ondernemers. Mijn aanpak is holistisch; we richten ons niet alleen op het overwinnen van burn-out, maar ook op het voorkomen ervan.

Dit gebeurt door middel van stressmanagement, het vinden van een balans tussen werk en privé, en het ontwikkelen van veerkracht.

In mijn rol als coach in Rotterdam, concentreer ik me op de specifieke behoeften en uitdagingen van ondernemers. Coaching sessies zijn aangepast om niet alleen burn-out te behandelen, maar ook om strategieën te ontwikkelen voor stressbeheersing en preventie.

Laat mij je Rotterdamse gids zijn op jouw pad naar herstel, balans en succes.

Onder de rook van Rotterdam

Als stress coach help ik ondernemers om te gaan met de dagelijkse druk en uitdagingen van het ondernemerschap. Het doel is om stressoren te identificeren, te beheersen en uiteindelijk te minimaliseren, wat leidt tot een gezonder en productiever leven.

Het belang van coaching bij burn-out voor ondernemers

Coaching bij burnout is cruciaal voor ondernemers die de balans tussen hun professionele en persoonlijke leven willen herstellen. Door middel van gerichte begeleiding, werken we samen aan het herkennen van de vroege tekenen van burn-out en het ontwikkelen van effectieve copingstrategieën.

Samen op weg naar herstel

Begeleiding bij burn-out gaat verder dan alleen het aanpakken van symptomen. Het is een integraal proces waarbij we werken aan het versterken van zowel de mentale als fysieke gezondheid van ondernemers, wat bijdraagt aan hun algehele welzijn en succes.

Voorkomen is beter dan genezen

Preventie begeleiding is een essentieel onderdeel van mijn coaching. Het richt zich op het implementeren van gezonde werkgewoonten, stressmanagement technieken, en zelfzorg praktijken die burn-out helpen voorkomen.

Een Burn-out Coach als partner voor ondernemers in rotterdam

Als burnout coach in Rotterdam, ben ik toegewijd aan het ondersteunen van ondernemers op hun pad naar herstel, groei en succes. Door een persoonlijke en holistische aanpak bied ik de tools en ondersteuning die nodig zijn om niet alleen burn-out te overwinnen, maar ook om een duurzame balans in het leven te creëren.

Met dank aan…

Mijn pad naar coaching was niet altijd eenvoudig. Met succes kwam intense druk, die uiteindelijk leidde tot een burn-out. Deze ervaring was een wake-up call die mij deed inzien dat ware zakelijke prestaties niet alleen in cijfers uit te drukken zijn. Succes omvat ook persoonlijk welzijn en het vinden van een balans tussen werk en privéleven.

Het concept van De Ondernemer Burn-out

Het idee voor ‘De Ondernemer Burn-out’ ontstond uit een samenwerking met Bennie de Jong en mijn ervaringen bij Meulenberg Training & Coaching. Geïnspireerd door het boek “Kiezen vanuit je Hart” van Albert Sonneveld, richt dit concept zich op het coachen van ondernemers om succes en welzijn in balans te brengen.

Mentorschap: Lennaert Huijing

Tijdens mijn burn-out was Lennaert Huijing mijn rots in de branding. Zijn unieke aanpak van coaching, die professionaliteit en persoonlijke aandacht combineert, heeft me geïnspireerd om mijn eigen weg als coach in te slaan. Zijn mentorship is cruciaal geweest in mijn ontwikkeling en benadering als burnout coach.

Nu, in mijn huidige rol als coach voor ondernemers, blijf ik samenwerken met Lennaert. Deze samenwerking is een constante bron van ondersteuning, kennis en inspiratie. Het is door zijn begeleiding dat ik heb geleerd hoe cruciaal het is om niet alleen aandacht te besteden aan zakelijk succes, maar ook aan persoonlijk welzijn.

Ik ben Lennaert dankbaar voor zijn steun en mentorship. Zijn invloed is duidelijk aanwezig in mijn werk en benadering van coaching, waarbij ik ernaar streef om hetzelfde niveau van empathie, inzicht en praktische begeleiding aan mijn cliënten te bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op
om een vrijblijvende kennismaking te plannen.

Wat zijn de voornaamste voordelen van een burn-out coach voor ondernemers?

Een burn-out coach helpt ondernemers bij het identificeren en beheren van stressfactoren, biedt strategieën voor een betere balans tussen werk en privé, en ondersteunt bij het ontwikkelen van persoonlijke veerkracht en welzijn.

Hoe lang duurt een gemiddeld coachingstraject bij burn-out?

De duur van een coachingstraject varieert per individu, maar gemiddeld kan het van enkele weken tot enkele maanden duren, afhankelijk van de ernst van de burn-out en persoonlijke doelen.

Kan een burn-out coach ook preventief werken voor ondernemers?

Ja, een burn-out coach kan zeer effectief zijn in preventie door ondernemers te leren hoe ze stress kunnen beheersen en gezonde werk- en levensgewoonten kunnen ontwikkelen.

Zijn de kosten voor burn-out coaching aftrekbaar voor ondernemers?

In veel gevallen zijn de kosten voor coaching aftrekbaar als zakelijke kosten. Raadpleeg hiervoor altijd een financieel adviseur. De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Hoe onderscheidt een burn-out coach zich van een traditionele therapeut?

Een burn-out coach richt zich specifiek op de werkgerelateerde aspecten van burn-out en biedt praktische strategieën voor het managen van werkstress en het vinden van balans. Therapeuten bieden daarentegen vaak een meer diepgaande psychologische behandeling.